L'Oréal Professionnel Homme

GESCHIEDENIS/ WAARDE VAN HET MERK

In 1909 ontwikkelt Eugène Schueller, een jonge scheikundige, een revolutionaire formule voor haarverf op basis van onschadelijke chemische stoffen. Het startschot voor L’Oréal wordt gegeven wanneer ze de formule besluiten te verkopen aan de Parijse kapperszaken. De nauwe samenwerking met ‘s werelds grootste kappers betekent dat de producten van L’Oréal Professionnel de vakkennis van professionals met de technologische vooruitgang van de L’Oréal laboratoria combineren. Een schot in de roos. Innovatie blijft voor L’Oréal Professionnel van groot belang, waardoor ze door de jaren heen tal van geavanceerde haarproducten op de markt brengen. Heel wat uitvindingen schrijven zelfs geschiedenis, o.a. de eerste ontkleurende producten die gouden schakeringen creëren in blond haar, hun eerste “koude permanent”, die vrouwen meer natuurlijke krullen geeft, de eerste haarkleur die tegelijk de haren oplicht en kleurt (hetgeen de ontkleuringsstap overbodig maakt), rechtstreekse kleuroplossingen waarmee de oppervlakte van de haarvezel gekleurd kan worden (de kleur vervaagt na 6 tot 8 wasbeurten), de eerste toon-op-toon kleuring zonder ammoniak van L’Oréal of recenter nog de lancering van INOA, een revolutionaire kleuring, geurloos en zonder ammoniak, zacht voor haar én hoofdhuid. L’Oréal Professionnel voor mannen: Omdat mannen ook haarverzorging op maat nodig hebben, heeft L’Oréal Professionnel een volledig gamma ontwikkeld om ook mannen het perfect kapsel te bezorgen. Van shampoo tot styling over kleuring, ze weten bij L’Oréal Professionnel waar ze mee bezig zijn. Gebruik niet zomaar een product voor je haar, maar laat je kapsel over aan de professionals.

WAAROM HOUDT DEAUTY VAN L’OREAL PROFESSIONNEL

  • Omdat de technologische innovaties van L’Oréal Professionnel de cosmeticawereld al meer dan een eeuw helemaal ondersteboven gooien.
  • Om hun halfjaarlijkse “Kleuren Collecties”, die het haar een essentiële plaats in de mode geven: technische expertise en innovaties verweven zich hier met de laatste catwalktrends. In samenwerking met de grootste kappers ter wereld vertaalt het merk deze looks voor de kappersindustrie, die zo al hun klanten een lekker hip kapsel kunnen aanmeten.