Deauty Herfstbox

Comments (0)

Deauty Herfstbox

Voor de eerste Deauty box van het aangepaste concept gaan we de giftige toer op. Alle producten in deze box komen uit het Bee Venom gamma van het Engelse Cougar. We hebben deze producten een maand kunnen testen en zijn overtuigd!

Bee venom of bijen gif is een ingrediënt dat de huid soepeler en steviger maakt door de bloedcirculatie en het transport van voedingsstoffen tussen de huidlagen te verbeteren.

Fijne lijntjes en rimpels worden daardoor minder zichtbaar.

Wil je nog meer voordelen? Natuurlijke cel hernieuwing en het aanmaken van collageen wordt gestimuleerd en beschadigde huid wordt hersteld.

Opgelet: indien je gevoelig of allergisch bent aan bijen gif kan je best eerst een kleine hoeveelheid testen.

  1.      Cleanser & Toner – Full Size, 10,9€

We weten allemaal dat reinigen en tonifiëren een belangrijk onderdeel is van een succesvolle huidverzorgingsroutine. Met deze diepe reiniging worden de poriën verlost van residuen die het huidoppervlak vervuilen. Het tonifiëren sluit de poriën opnieuw en geeft bacteriën geen kans op de huid te infecteren.

  1.      Facial Serum – Full Size, 25€

DIt serum is gemaakt van hele kleien molecule die de huid makkelijk absorbeert en daardoor sneller en dieper werkt dan een klassieke hydraterende crème. Een druk op het pompje is voldoende om het volledige gezicht te hydrateren.

  1.      Day Moisturiser – Full Size, 18,5€

Een goede dagcrème zorgt ervoor dat de huid beschermd is tegen aanvallen (vervuiling, stress, temperatuurschommelingen etc). Deze gelachtige textuur vonden we heel aangenaam. Niet vettig en verfrissend voor een perfecte start van de dag.

  1.      Night Moisturiser – Full Size, 21,9€

Deze extra voedende crème hydrateert de huid tot in de diepte. Ook hier doet het bijen gif wonderen. De huid kan zich herstellen waardoor je ’s ochtend opstaat met een baby-velletje.

  1.      Facial Mask – Full Size, 16,5€

Om de bijen hun werk te laten afmaken hebben we ook dit masker aan de selectie toegevoegd. Dit masker verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. De huid volledig bedekken en relaxen maar.