Deauty Winter Box

Comments (0)

Deauty Winter Box

Van je Deauty-box tot in de spiegel: wij schotelen je weer een flinke portie beauty voor! Met een waarde van meer dan € 85 is dit ‘6-gangenmenu der schoonheid’ nu al de mooiste manier om 2018 te starten. 

Batiste droogshampoo – TRAVEL SIZE 50ml

S.O.S. ongewassen lokken? Tussen twee wasbeurten in trakteert Batiste je haar op een verfrissend vleugje droogshampoo. Met girly geuren zoals Blush, Wild, Floral en Original is dit dé oplossing voor die veel te vroege zondagsbrunch na een wilde zaterdagnacht of als je je weer maar eens overslapen hebt op maandagochtend … Gewoon sprayen, uitkammen en klaar.

PS: Niet elke Deauty-box bevat hetzelfde geurtje, dus laat je verrassen!

Full size: 200ml, aanbevolen verkoopprijs: €5,49

Doucce Brow Filler Pencil - FULL SIZE

Niets maakt een sterker beautystatement dan een knap stel wenkbrauwen. Vraag dat maar aan Cara Delevingne! De dubbelzijdige Brow Filler Pencil van Doucce wordt daarvoor jouw nieuwe favoriet. Met deze ‘color 616’ (Heavy Brown) transformeer jij je wenkbrauwen van bwah naar wauw.  Bovendien is het potlood waterproof, wrijfbestendig en zit er een borsteltje voor een vlotte blending aan vast. Wij zijn fan!

Full size, aanbevolen verkoopprijs: €18,5

Doucce Gloss Wear Lip Gloss - FULL SIZE

Ons featured merk Doucce heeft nog een tweede verrassing voor de Deautista’s in petto: de enige echte Gloss Wear Lip Gloss. Voor volle, shiny en gehydrateerde lippen mag deze topper echt niet in je beautycase ontbreken. In de roodtinten stelen je lippen gegarandeerd de show. Rijkelijke saturatie? Check! Onweerstaanbare hoogglans? Ook check! Aha, zo voelt dat dus om pure luxe op je lippen te dragen …

Full size, aanbevolen verkoopprijs: €17

Doucce Mascara - FULL SIZE

Switch jij ook om de haverklap van mascaramerk, op zoek naar ‘De Ware’? Geen zorgen, je blind date met de Maxlash Volumizer Mascara van Doucce wordt liefde op het eerste gezicht. De inktzwarte kleur geeft je bovenste en onderste wimpers die oohmpf waarnaar je op zoek bent. Tegelijkertijd zet het brede borsteltje zelfs je meest verlegen wimpers in de spotlights. Snel uit de box en uittesten maar! 

Full size, aanbevolen verkoopprijs: €12

 

Bellapierre Shimmer Roll - FULL SIZE

Het is niet al goud wat blinkt, maar deze Bellapierre Shimmer Roll komt wel érg dicht in de buurt! Makkelijk aan te brengen dankzij het roterende kopje, past deze feeërieke highlighter perfect bij je sprankelende persoonlijkheid. Gewoon even rollen en blenden op je jukbeenderen, het tipje van je neus en het plekje boven je lippen, et voilà: hallo instant glamourgehalte! Laat die prins(es) op het witte paard nu maar komen …

Full size, aanbevolen verkoopprijs: €15

Origins: Three Part Harmony™ Nourishing Cream Deluxe- TRAVEL SIZE 15ml 

Origins weet dat je goed in je vel voelen bij de basis begint: je huid. De diep voedende Three Part Harmony™ Nourishing Cream Deluxe met tazetta leliebollen, witte mirte en Japanse duizendknoop stimuleert de natuurlijke collageenproductie en vernieuwt het vochtgehalte. Oh ja, en dan voelt ie ook nog eens intens weelderig aan! Fijne lijntjes verzachten en je gelaat krijgt een vitale gloed over zich heen. En dat allemaal dankzij plantaardige boters, vitamine E en glidkruid. Blije huid, blije jij!

Full size: 50ml, aanbevolen verkoopprijs: €76