Deauty winter box 18-19

Comments (0)

Deauty winter box 18-19

Staat jouw eindejaarskalender ook al helemaal volgepland met kantoorfeestjes, secret santa’s en nieuwjaarsborrels? In de drukke feestperiode is het des te belangrijker om verzorgd voor de dag (en nacht;)) te komen.
Daarom hebben wij deze eindejaarsbox gevuld met de perfecte mix verzorgings- en schoonheidsproducten. Van je lokken tot je nagels en je huid: hiermee zie jij er gegarandeerd op elk feest even stralend uit!

L’ORÉAL LE VERNIS - FULL SIZE  L’Oréal moeten we natuurlijk niet meer aan je voorstellen, maar ook dit doorwinterde beautymerk blijft innoveren: door hun nieuwste nagellak met kostbare oliën te verrijken, bijvoorbeeld! Dankzij de speciale formule is de lak makkelijk aan te brengen in één beweging. Zo ben je er meteen 100% zeker van dat je nagels een showstopper zullen zijn op je volgende eindejaarsfeestje.
Full size, aanbevolen verkoopprijs: €7

MAYBELLINE METALLIC FOIL - FULL SIZE Op zoek naar een manier om je ‘little black dress’ wat op te leuken voor Oud en Nieuw? Wat dacht je van een vleugje metallic op je lippen? Yassss queen! Maybelline Metallic Foil maakt je stoutste beautydromen waar deze feestperiode. Met een glanseffect om ‘u’ tegen te zeggen, zet je je lippen extra in the picture. Helemaal klaar voor die ene unieke kus tijdens het vuurwerk!
Full size, aanbevolen verkoopprijs: €8

BARIÉDERM CICA-LÈVRES - FULL SIZE   Deze winter heb je natuurlijk niet alleen nood aan producten om glamoureus voor de dag te komen op gala’s en recepties, je moet jezelf in de eerste plaats beschermen tegen de barre weersomstandigheden. Vergeet daarbij je lippen niet! Met deze eerste barrièrelippenbalsem met Poly-2P voorzie je je smakkers van een laagje isolatie. Beschermen, regenereren en verzachten: hij doet het allemaal!
Full size, aanbevolen verkoopprijs: €7

NOUGHTY HAIR CARE - FULL SIZE Arriveren op een eindejaarsfeest zonder cadeau is natuurlijk not done, maar aankomen met een verdord kapsel is niet veel beter … Leg je lokken daarom tijdig in de watten met deze To The Rescue Shampoo van Noughty Hair Care! Hiermee herstel je de vochtbalans van je haar met 97% natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloempit- en amandelextracten. Een succesrecept voor lokken die zowel sterk als zacht aanvoelen.
Full size, aanbevolen verkoopprijs: €8

KLORANE: LAIT HYDRATANT CUPUAÇU BIO – TRAVEL SIZE 75ML Vergeet alles wat je weet over karitéboter: er is een nieuwe topper op de markt die tot 1,5 keer meer voedende bestanddelen bevat! De vochtinbrengende (en biologische) bodymilk van Klorane is immers verrijkt met cupuaçu, zodat jij elke porie van je huid ermee kan hydrateren. Zo nodig je de natuur deze winter uit in je badkamer - en dat volledig ecologisch verantwoord. Full size:200ml, aanbevolen verkoopprijs: €10

SEACRET HANDCRÈME - FULL SIZE Nu de kerstlichtjes van zolder gehaald mogen worden, haal je best ook je handcrème weer boven. Want dit feestseizoen wil je toch écht niet met droge winterhanden aan de kersttafel zitten, hé? Deauty zorgt voor “happy hands” met deze luxueuze crème van Seacret – één van onze favoriete skin care brands. Zachtjes inmasseren, et voilà. Laat die handschoenen dit jaar maar achterwege!
Full size, aanbevolen verkoopprijs: €23,95