FAQs

 • Aan welke soort beautyverrassingen mag ik me verwachten .?

  Voor elke editie maakt Deauty een selectie uit zo’n 4 tot 6 luxeproducten. Wij beloven je een mix tussen de nieuwste producten, de hipste merken en de absolute must-haves. Geen zorgen – de hoeveelheden zijn groot genoeg om te ontdekken of ze echt iets voor jou zijn. De producten in de box kunnen in luxe reisformaat zijn, maar er kunnen ook full-size producten bij zitten. Omdat wij geloven in head-to-toe beauty, proberen we iedere editie een optimale mix samen te stellen van producten voor huid, haar, lichaam, make-up en parfum. Het verrassingseffect is de kers op de cupcake. Onze selectie blijft dan ook top secret, vanaf het moment dat wij ’m voor jou bedenken totdat jij de box thuis uitpakt. Hou je niet van verrassingen dan kan je wachten met bestellen tot de eerste boxen zijn verstuurd en de inhoud eerst bekijken. Verder voorzien wij je Deauty Box van uitgebreide productinformatie en bezorgen we je ook nog een aantal styling tips en tricks. Verwennerij. Dachten wij ook al.

 • Ai – wat als een product ontbreekt of gebroken is?

  Oeps. Stuur ons een mailtje info@deauty.eu en we komen tot de redding..

 • Hoe zit het met verzendkosten?

  Goed nieuws: de verzendkosten zijn inbegrepen. Voor € 20 wordt de Deautybox dus bij jou thuis bezorgd, zonder bijkomende kosten (voor levering in Belgie).

 • Kan ik de Deauty Box ook in het buitenland krijgen?

  Jammer maar helaas – voorlopig is de Deauty Box een exclusief Belgisch project en kan de doos uitsluitend binnen Belgie verstuurd worden.

 • Welke verzender gebruiken jullie voor het verzenden van de Deauty box?

  Wij roepen de hulp in van onze vrienden bij Bpost.

 • Wat als ik mijn Deauty Box niet ontvangen heb?

  Indien je de Deauty Box niet ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice (info@deauty.eu) met vermelding van je volledige naam en adres. Wij beloven je zo snel mogelijk een (nieuwe) doos te bezorgen.

 • Hoe weet ik of mijn Deauty box verstuurd is?

  Zodra de box verstuurd is, ontvang je van ons een e-mail.

 • Euhm … kan ik mijn aankoop herroepen?

  Je kunt gebruik maken van het wettelijk herroepingsrecht.
  Onder voorbehoud van wat volgt beschikt de Klant over een termijn van 14 kalenderdagen om het contract te herroepen. De termijn van 14 kalenderdagen loopt vanaf de dag van de levering van de Deauty Box.
  Indien u gebruik wil maken van het herroepingsrecht volstaat dit formulier te sturen met de post of via email naar info@deauty.eu met de vermelding “herroepen Deauty Box bestelling”. We sturen je dan een een Bpost etiket dat je op de box kan kleven en zo terugsturen. Dit recht kan uitgeoefend worden zonder sanctie en zonder vermelding van een motief De enige kosten die aan de consument aangerekend kunnen worden voor de uitoefening van zijn herroepingsrecht zijn de rechtstreekse kosten voor terugzending.
  Wat het naleven van de herroepingstermijn betreft wordt de termijn als nageleefd beschouwd als de kennisgeving verstuurd werd voor het verstrijken van de termijn, op voorwaarde dat deze schriftelijk gebeurde of op een duurzame drager die ter beschikking staat van de Klant en waar hij toegang toe heeft. Indien het herroepingsrecht uitgevoerd wordt, is Deauty BE verplicht tot de terugbetaling van de bedragen die gestort werden door de Klant/consument en dit zonder kosten. Deze terugbetaling moet gebeuren ten laatste binnen de dertig dagen volgend op de herroeping.
  Opgelet! Wanneer een Klant die een Deauty Box geleverd kreeg binnen de 14 kalenderdagen die voorzien zijn voor de uitoefening van het herroepingsrecht en die op om het even welke manier gebruik maakt van de producten uit de doos of ze weggooit, de verpakking of de Deauty Box zelf opent of beschadigt, wordt ervan uitgegaan dat het contract vrijwillig uitgevoerd werd voor het verstrijken van de herroepingstermijn. In dit geval kan de Klant dat recht niet meer doen gelden.
  De Klant die zijn herroepingsrecht uitoefent is verplicht om de Deauty Box met de volledige inhoud op eigen kosten terug te sturen naar de hoofdzetel van Deauty BE (vermeld in de preambule van onderhavige Algemene Voorwaarden), en wel in perfecte staat (doos, inhoud, verzegeling of cellofaan van de producten).

 • Gratis staaltje, mag niet verkocht worden’ – wat doet dat in mijn box?

  Deauty is een Beauty Discovery Service. Dat betekent (kort gezegd) dat wij voor jou op zoek gaan naar interessante cosmeticaproducten. Maar ’t is natuurlijk ook belangrijk dat jij die producten fatsoenlijk kunt uittesten. Speciaal hiervoor creëren sommige merken luxe samples: deze zijn groter dan de samples die je gratis in de winkel kunt krijgen. Luxe samples krijg je niet zomaar en zijn ook niet te koop – en da’s waarom er ‘gratis staaltje, mag niet verkocht worden’ op staat. Maarreh…laat je niet door een labeltje afleiden he. Producten krijgen enkel een plaatsje in de box als we ze écht de moeite vinden – dat weet je ondertussen toch wel?